banner113

Mardin Yaz Boyu Tv Ekranlarında Olacak

Berdan Mardini, 50 kişilik bir ekiple, yaz boyu televizyon programı yayını yapmak için Mardin’de: Mardin Yaz Boyu Tv Ekranlarında Olacak TRT 6 Kanalı için çekilen Mardin Geceleri adlı televizyon programının sunuculuğunu yapan sanatçı Berdan Mardini, çekimler için bir haftadır Mardin’de bulunuyor.

Mardin Yaz Boyu Tv Ekranlarında Olacak

ÇEKİMLER BÜYÜK MARDİN OTELİ’NDE
Yönetmenliğini Volkan Gültekin’in, yapımcılığını Ferzende Kaya’nın yaptığı Mardin Geceleri programı yaz boyu her Cumartesi akşamı, saat 21:30’da TRT 6 ekranlarında olacak. Haftalık olarak ekrana gelecek programın çekimleri Mardin’de bulunan, Büyük Mardin Oteli’nin terasında gerçekleşiyor.
5 TIR, 50 KİŞİLİK EKİP
Yaz boyunca her hafta Mardin’den izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Berdan Mardini, Mardin’deki çekimlere ilişkin şunları söyledi: “Tamamen profesyonel 50 kişilik bir ekiple bir haftadır Mardin’deyiz. Beş tır dolusu malzemeyle geldik ve dev bir sahne kurduk. Kuşadası’na da gidebilirdik, Bodrum’a da. Ama biz Mardin’i tercih ettik. Çünkü Mardin de tıpkı Kuşadası ve Bodrum gibi bir tatil beldemiz. Yazın müzik eğlence programları yazlık yerlere gidip çekim yaparlar. Biz de bu doğrultuda programımızı Güneydoğu Anadolu bölgemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Mardin’de çekmeye karar verdik. Bir haftadır çekimlerimiz devam ediyor, 5 Temmuz’a kadar da devam edecek.”
HER CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 21:30’DA
Mardin Valisi Turhan Ayvaz’ın ev sahipliğinde, Mardin Belediye Başkanlığı, Mardin İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve birçok resmi kurumun yanı sıra, iş adamlarının ve Mardin’deki otellerin destek verdiği program, 30 Haziran 2012 Cumartesi akşamı saat 21:30’dan itibaren, her Cumartesi TRT 6 ekranlarında yayınlanacak.
Mardin ve ilçelerinin yanı sıra, civar illerden müzisyenlerin davet edildiği programa, Mardin halkı yoğun ilgi gösteriyor. Büyük bir sevgi seliyle karşılandıklarını söyleyen Berdan Mardini, “Hem Valimiz Turhan Ayvaz, hem Belediye Başkanımız Mehmet Beşir Ayanoğlu, hem de Mardinli iş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların desteğiyle bu büyük organizasyonu gerçekleştirdik. Halkımız da bize yoğun bir destek veriyor, çok güzel programlar çekiyoruz. 13 hafta boyunca Mardin’i ve Mardin’deki çok kültürlülüğü tanıtacağız” dedi.
4 TEMMUZ’DA BÜYÜK KONSER VAR
04 Temmuz 2012 tarihinde Mardin’deki Karayolları meydanında büyük bir konserle son bulacak program çekimlerine bütün Mardin halkını davet eden yönetmen Volkan Gültekin, “Final bölümümüzü konser olarak çekeceğiz. 04 Temmuz 2012 akşamı herkesi, Karayolları meydanına bekleriz” diye konuştu.
MARDİN’İN BÜYÜLÜ ATMOSFERİ
Programa yapımcı olarak imza atan yazar Ferzende Kaya ise, Mardin’deki çok kültürlülüğü ekrana yansıtmayı hedeflediklerini söyledi. “Mardin çok dilli, çok kültürlü, çok dinli örnek bir şehrimiz” diyen Kaya, “Burada büyülü bir atmosfer var. Bütün Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Biz ekranlara bu atmosferi, kardeşliği ve hoşgörüyü yansıtıyoruz. Mardin’de olmaktan, burada çekim yapmaktan oldukça mutluyuz” şeklinde konuştu.

KÜNYE
Programın Adı: Mardin Geceleri
Süresi: 120 dakika
Yayın Kanalı: TRT 6
Yayın Günü ve Saati: Her Cumartesi Saat 21:30
YapımEvi: Mardini Prodüksiyon
İrtibat: Cüneyt Özçelik: + 90 530 938 54 82

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2012, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER