Kızıltepe'de 592 Öksüz, Yetim, Şehit ve Gazi Çocuğun Bayram Sevinci

Kızıltepe Kaymakamlığı yaptığı projelerle her kesime dokunmaya devam ediyor, Kaymakamlık Ramazan Bayramında çocukların yüzünü güldürdü.

Kızıltepe'de 592 Öksüz, Yetim, Şehit ve Gazi Çocuğun Bayram Sevinci

Coronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl büyüklerin ellerini öpüp bayram harçlığı ve şekeri toplayamayacak olan çocuklar için Kızıltepe Kaymakamlığı harekete geçti. Kaymakam Sn. Hüseyin Çam’ın talimatları doğrultusunda ilçede yaşayan yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları tek tek tespit edilerek Ramazan Bayramı'nda onları mutlu edecek hediyeler hazırlandı.

112 şehit, gazi çocuğu ile 480 yetim, öksüz çocuğa verilen hediye kutusunda bayram harçlığı, şeker ve çikolatalar ile bir zamanlar çocukların oynamaktan büyük keyif aldığı misket ve zeka oyunları yer aldı. Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Hüseyin Çam’ın çocukların bayramını kutladığı mektubunda yer aldığı hediye kutuları Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından çocuklarımıza ulaştırıldı.

Kaymakam Çam yazdığı mektupta, “Değerli Yavrum, öncelikle Ramazan Bayramını kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Bu bayramı beraber kutlayamasak da gönüllerimizin bir olduğunu biliyorum. Bunun için bayram şekerlerini ve harçlığını sana gönderiyorum. Tüm aile bireylerine selamlarımı iletiyor, sağlık, mutluluk ve barış içersinde nice bayramlarda buluşmak temennisi ile Seni Sana Seni Allah’a Emanet Ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 13:17

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER