banner113

Bakan Kasapoğlu: Kızıltepe’de spor hamlesi başlatacağız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yolları çukurlarla donatanların 31 Mart’ta halktan kırmızı kart alacaklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu Kızıltepe’de spor hamlesi başlatacaklarını ifade ederek 10 mahalleye semt sahası yapacaklarını anlattı.

Bakan Kasapoğlu: Kızıltepe’de spor hamlesi başlatacağız

Mardin’e gerçekleştirdiği ziyarette çeşitli etkinliklere katılıp bazı ilçelerde vatandaşlara seslenen Bakan Kasapoğlu, Artuklu ilçesinde gençler ile bir araya geldiği proğramın ardından Kızıltepe ilçesine geçerek burada AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya ile 25.-26. Dönem Milletvekili AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Orhan Miroğlu, Ak Parti il başkanı Faruk Kılıç, ilçe başkanı Aydın Yücedağ, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Kızıltepe Belediye Başkan adayı Şükrü Cevheroğlu, il-ilçe yöneticileri ve partililerinde hazır bulunduğu SKM ziyaretinde partililerle sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra SKM önünde toplanan Partililer ve vatandaşlara hitap ederek Hizmet ile tanışmak için seçim’de Ak Parti adaylarının desteklenmesi çağrısında bulundu.

Bakan Kasapoğlu konuşmasında, “İnşallah bugüne kadar bizlerin, sizlerin oylarını alıp istismar eden, inşa etmek yerine, yıkmakla, tahribatla uğraşanlara inat 31 Mart günü Şükrü başkanı Kızıltepe Belediyesinde, Vejdi başkanı Mardin Büyükşehir Belediyesinde göreceğiz. Yolları çukurlarla donatanlar, yolların altına mayın döşeyenler, bomba döşeyenler artık 31 Mart’ta sizden o gereken cevabı o kırmızı kartı alacaklar.” dedi.

Kızıltepe’de spor hamlesi başlatacaklarını da sözlerine ekleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Gençlerimizin canına kıyan, ruhuna kıyanlara inat biz gençlerimiz için, yarınlarımız için yatırım yapmaya, inşa etmeye devam edeceğiz İnşallah. Seçimlerin ardından Kızıltepe’de spor hamlesi başlatıyoruz. Kızıltepe’mizin 10 tane mahallesine futbol, voleybol ve basketbol semt sahalarımızın yapımına başlayacağız ve yılsonuna kadar inşa edeceğiz. 2 adet butik havuzumuzu yine Şükrü başkanımla beraber hediye ediyoruz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 21:57

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER