banner113

Baday, muhtarlarla toplantı yaptı

Kızıltepe Belediye Başkanvekili Haşim Baday, Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Salman, Şemsettin Sulhan ve birim müdürleri, Kızıltepe merkez muhtarları ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

Baday, muhtarlarla toplantı yaptı
Baday, kış mevsimine girmeden önce halkımızın mağdur olmaması için belediye olarak devam eden çalışmaları hızlandırdıklarını kaydederek, belediyenin mahallelerde yaptığı çalışmalarda muhtarların ciddi desteğini olduğunu söyledi.
Baday, “Birlikte Yönetim” anlayışıyla muhtarlarla bundan sonra ayda bir düzenli bir şekilde toplantı alacaklarını dile getirerek,  “Muhtarlık demokrasinin ilk ayağıdır. Günümüz ortamında vazife yapmak özveri gerektiren bir iştir. Ne kadar yorulsak da eleştiri alsak da yılmamalıyız. İyi şeyler yaparak görevin hakkını vermeliyiz. Sizlerle birlikte, uyumlu bir şekilde çalışmaktan dolayı mutluyum. Aramızda sevgi, saygı, dostluk ve hoşgörünün bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim,” dedi.
Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda istek ve önerilerini alarak, gerçekleştireceği faaliyetler hakkında konuşan Baday, önemli mesajlar verdi. Baday, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür. Eğer mahallenizdeki ihtiyaç sahiplerini, eksiklerini bize bildirmezseniz ve o sorunlar halkımızı mağdur ederse yerel yöneticiler olarak bizler ve sizler bu vebalin altından kalkamayız" diye konuştu.
 
Belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını hatırlatan Baday, belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış ya da eksik hizmet almış yerlerden başlayarak, adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını vurgulayarak, ilçede güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını söyledi.
 
Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğuna işaret ettiler. Muhtarlar sorunlarını anlatırken belediye başkanı ve yazı işleri müdürü muhtarların sorunlarını not aldılar. Toplantının sonunda isteklerin yapılması için gerekli talimatlar verildi

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2012, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER