Yrd. Doç. Faruk Ertaş Doçent Oldu.

Dünya Çapındaki Başarısıyla Mardin'i Gururlandıran Yrd. Doç. Faruk Ertaş Doçent Oldu.

Yrd. Doç. Faruk Ertaş Doçent Oldu.
Bulunduğu her görev yerinde yaptığı hizmetlerle halkın teveccühünü kazanan ve akademik alanda aldığı ödüllerle göz dolduran Dicle Üniversitesi Kardiyoloji Hastanesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Faruk Ertaş, gene bir başarıya daha imza attı.

2.5 yıllık yoğun bir performans sonucunda ,ulusal-uluslararası yayınlar, ingilizce sınavı, Yeterlilik sınavı derken 6 aylık bir yoğun çalışma sonrası doçentlik ünvanını aldı.

www.mardintime.com olarak değerli hocamız Doç. Dr.Faruk Ertaş'a bu eşsiz başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dr. Faruk Ertaş Kimdir?

1979 yılında Mardini’nin Kızıltepe ilçesi Dikmen beldesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu Dikmen beldesinde, liseyi Sakarya Anadolu Ali Dilmen Lisesi’nde okudu. Dicle Üniversitesi tıp fakültesini Temmuz 2003 yılında dereceyle bitiren Ertaş, aynı yıl İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Kardiyoloji ihtisasını kazanarak öğrenimini orda sürdürdü. Uzmanlık eğitiminden sonra mecburi hizmetini Kızıltepe devlet hastanesinde yapan Ertaş, ayrıca aynı kurumda Başhekimlik görevini de yaptı. Mayıs 2011 Dicle Üniversitesi Kardiyoloji AD da akademisyenliğe adım attı. Ulusal ve uluslar arası pek çok çalışması olan Ertaş, hala aynı kurumda Yrd.Doç.Dr. olarak çalışmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 22:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER