banner113

DEDAŞ’ın ödüllü yarışması sonuçlandı

Dicle Elektrik’in, halkı enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmek için düzenlediği ‘Enerji Tasarrufu’ konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Profesyonel dalda Şırnak’tan Cafer Balık, amatör dalda ise Mardin’den M.Ali Demir birinci oldu.

DEDAŞ’ın ödüllü yarışması sonuçlandı

Dicle Elektrik tarafından, Enerji Haftası’nda bölgede enerjinin daha verimli ve tasarruflu kullanılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği fotoğraf yarışmasına, katılım yüksek oldu.

 

Konusu ‘Enerji tasarrufu’ olan ve kurum personeli dışında Dicle Elektrik bölgesinde yer alan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta yaşayan herkese açık olan yarışma, profesyonel ve amatör dalda gerçekleştirildi. Enerji Haftası nedeniyle başlatılan ve ocak ayı sonuna kadar başvuruların kabul edildiği yarışmanın gazeteci, fotoğraf sanatçısı ve akademisyenlerden oluşan jürisi, başvuruda bulunan yarışmacılara ait eserleri büyük bir titizlikle inceledi. Yarışma jürisi, oy çokluğu ile profesyonel dalda Şırnak’tan yarışmaya katılan Cafer Balık’ı ‘Sokak Lambası ve Güneş’ isimli eseri, amatör dalda ise Mardin’den yarışmaya katılan M.Ali Demir’i ‘Tasarruf Ediyorum Çevremi Koruyorum’ isimli eseri ile ödüle layık gördü.

 

Yarışmada eserleri birinci seçilen Balık ve Demir’e ödülleri, önümüzdeki günlerde bulundukları illerdeki DEDAŞ İl Müdürlükleri’nde düzenlenecek törenlerle verilecek. Yarışmada, amatör dalda birinci olan esrin sahibine akıllı bir cep telefonu, profesyonel dalda birinci olan esrin sahibine ise profesyonel bir fotoğraf makinesi verilecek.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 10:09

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nuray
Nuray - 10 yıl Önce

tebrik eder başarılarının devamını dilerim

SIRADAKİ HABER