banner113

Kızıltepe Engelliler Basketbol Takımı Dörtlü Finallerde Yenilerek Elendi.

Türkiye Bedensel Engelliler 2. Basketbol ligine terfi maçında Kızıltepe temsilcisi yarı finalde elenerek bir üst lige çıkma şansını kaybetti.

 Kızıltepe Engelliler Basketbol Takımı Dörtlü Finallerde Yenilerek Elendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi D Grubunda mücadele eden ve grup lideri olarak 2. lige terfi maçlarına katılma hakkını elde eden Kızıltepe engelliler gücü spor kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı dörtlü finallerde yenilerek elendi.25-30 nisan tarihlerinde Antalya kemer ilçesinde yapılan ve 8 takımın katıldığı Türkiye Bedensel Engelliler 2.lige terfi maçlarından 6 maçta 4 galibiyet alarak sıralamayı 5.bitirdi.

A ve B grubu olarak 4’er takımdan oluşan play-off’ta, Kızıltepe engelliler gücü tekerlekli sandalye takımı yer aldığı B grubunda Samsun Bedensel engellileri takımını 75-45, Mersin engelli sanatları 76-59 yenerek, grup birinciliği için Bornova barış gücü ile oynadığı maçı 68-69 kaybederek grubu 2.sırada tamamlayan Mardin temsilcisi Çapraz eşleşmede A grubundan Osmaniye Düziçi ile ilk 4’e girme maçını 54-65 kaybederek 2.lige girme şansını kaybetti ve Play-off’u sıralamasını  5.bitirdi.  

Kızıltepe engelliler gücü spor kulübü başkanı Mehmet Yusuf Taşkın finaller ile ilgili yaptığı açıklamada, ” 7 yıldır verdiğimiz mücadelede destek çıkmak için kimse sponsor çıkmadı. Kurduğumuz bu takıma ciddi bir sponsora ihtiyacımız var. Ciddi anlamda takımın bir sponsoru olduğu taktirde Mardin’i en iyi şekilde temsil edip üst liglerde başarılar elde ederiz.

Müsabakalarda desteklerini ve yardımlarını bizden esirgemeyen Kızıltepe Kaymakamımız ve Kızıltepe Belediyesi Başkan Vekili Sayın Ahmet Odabaş’a ve belediye çalışanlarına, Sayın Süleyman Bölünmez’e, Mardin İl Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürümüz Sayın Hadi Çomaktekin’e, Diyarbakır İl Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Mehmet Demir’e teşekkür ederim.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 10:22

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER