banner113

Zahirecilerden SGK İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti.

Zahireciler Derneği Kısa bir süre önce Mardin İl Sosyal Güvenlik Kumumu SGK. Müdürlüğüne getirilen Abdulkerim Şahin ve İl Müdür Yardımcıları Ümit Unat ve Yusuf Acar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Zahirecilerden SGK İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti.

Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Başkan Yardımcısı Eyüp Ekinci, Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Talan ve önceki dönemin genel sekreteri Cebrail Bülbül kısa bir süre önce Mardin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü görevine getirilen Abdulkerim Şahin ve il Müdür Yardımcıları Ümit Unat ve Yusuf Acar’ı ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini sundular.

SGK. Mardin İl Müdürü Abdulkerim Şahin  “Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve arkadaşları bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretleri bizleri mutlu etti. SGK olarak öncelikli arzumuz üreten ve istihdam sağlayan İnsanlarımıza kaliteli, hızlı hizmet sunmak ve memnun edebilmektir. “Dedi

Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter  “Mardin il SGK müdürümüz Sayın Abdulkerim Şahin kısa bir süre önce göreve getirildi. Hem kendilerini ve il Müdür Yardımcılarımızı Sayın Umit Unat ve Sayın Yusuf Acar’ı ayrı ayrı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Çalışmalarında başarılar dileriz. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 15:43

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER