Memur-Sen Mardin İl Divan Toplantısı gerçekleştirdi

Mardin Memur-Sen Şubesi’nin İl Genel Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, siyasi parti temsilcileri ve AK Parti milletvekili adaylarının katılımıyla yapıldı.

Memur-Sen Mardin İl Divan Toplantısı gerçekleştirdi


Mardin Öğretmen Evinde düzenlenen divan toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divanın açılışında konuşan Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Memur-Sen’in şimdiye kadar yüzlerce kazanıma imza attığını ifade ederek, “Bir yandan ülkemiz için önemli olan 14 Mayıs Seçimleri bir yandan da kamu görevlilerinin 2 yılını etkileyecek olan 15 Mayıs mutabakatları var. Kalan son birkaç haftada Memur-Sen’in gücünü pekiştirmek ve yetki sıfatını sağlamlaştırmak için sahada tüm gücümüzle çalışarak bu önemli süreci geride bırakacağız. İnşallah bir 1 milyon 100 bin hedefine ulaşarak önümüzdeki kamu görevlileri için daha fala kazanım üretmenin imkânını çoğaltmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Abdulselam Demir de kentte yaptıkları çalışmalarını anlatarak şunları söyledi:

“Ülkemiz son yıllarda çok ciddi sorun ve sıkıntılara maruz kaldı. 15 Temmuz darbe girişimi, ardından pandemi, sonra asrın felaketi olan deprem ve sonrası sel… Bizler öyle büyük bir ülkeyiz ki; tüm bunlara rağmen dimdik ayaktayız. Şimdi de ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olacak 14 Mayıs seçimlerine gidiyoruz. Ülkemiz için böyle hayati bir seçim öncesi il divanımızda siyasi kadroları Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyle buluşturduk. Memur Sen ailesi, seçimde duracağı yer ve kararı çok nettir. Memur Sen, Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazan liderin yanında yer alacaktır. Bizim duracağımız yer hızlı trenler, şehir hastaneleri, duble yollar, TOKİ konutları, yüzbinlerce derslik okul, sanayi hamleleri, İHA’lar, SİHA’lar, tanklar, gemiler, uçaklar olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın yanındayız ve 14 Mayıs’ta onu destekleyeceğiz. Bizler bu süreçte sahada olacağız. Divanımızın hayırlara vesile olmasını diler, katılımızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve milletvekili adayları da birer konuşma yaptıktan sonra iftara geçildi. İftar yemeğinin ardından divan toplantısı sona erdi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER