banner113

Mardin’de kaza: Bir ölü, 7 yaralı

Mardin’de yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, aralarında Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ve Adalet Komisyonu Başkanı Önder Kürşat Mutlu'nun da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Mardin’de kaza: Bir ölü, 7 yaralı
 Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazada, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Mardin-Nusaybin karayolu tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Tilkitepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, tali yoldan İpekyolu'na çıkan 47 AAJ 015 plakalı otomobil, Mardin yönüne giden 33 DHU 92 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet, aynı yönde giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen cipe çarptı.

Zincirleme kazada cipte bulunan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ve Adalet Komisyonu Başkanı Önder Kürşat Mutlu ile otomobil ve kamyonette bulunan 5 kişi daha yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışanlar itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Sağlık görevlileri, toplam 8 yaralıyı ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırdı.

Ancak burada yaralılardan Mervan Yılmaz (18), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yılmaz'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Başsavcı Bektaş, Mardin'deki hastaneye sevk edilirken, diğer yaralıların da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

Kazaya ilişkin başlatılan inceleme sürüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 19:41

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER