banner113

MARDİN SGK DAN SEMİNER

Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Mardin Kamu Hastaneler Birliği’ne yönelik Sağlık Hizmet Sunucularına İş Kazası Bildirimi, Rapor İşlemleri ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları Semineri düzenledi.

MARDİN SGK DAN SEMİNER

Seminerde Konuşan İl Müdürü Abdulkerim Şahin, Sağlık Hizmet Sunucularına İş Kazası Bildirimi, Rapor İşlemleri ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları konusunda ilgili taraflarla bir araya geldiklerini, karşılıklı güven ve iş birliği içinde sorunlara çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.

İl Müdürü Abdülkerim ŞAHİN’den sonra söz alan Artuklu Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı Yusuf Yaman Mardin Kamu Hastaneler Birliği çalışanlarına İş Kazası Bildirimi, Rapor İşlemleri ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları hakkında sunum yapan Artuklu Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı konu ile alakalı bilgi verip, Katılımcıların Sorularını yanıtladı.

Seminere Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdülkerim Şahin , Artuklu SGM Müdür Yardımcısı Yusuf Yaman, Prim tahakkuk ve Tahsilat Şefi Abdulkadir Dilen , Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Acu , Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr.Fuat Karakuş , Mardin Devlet Hastanesi Personelleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 13:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER