banner113

Mardin Büro Memur-Sen Üyeleriyle Tanışma Yemeğinde Buluştu

Büro Memur Sen Mardin Şube başkanlığınca Kızıltepe de kaynaşma ve tanışma yemeği verildi.

Mardin Büro Memur-Sen Üyeleriyle Tanışma Yemeğinde Buluştu
                    Memur Sendikaları Konfederasyonuna (MEMUR¬SEN) bağlı Büro Memur ¬Sen Kızıltepe Temsilciliği
üyeleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

                     Kızıltepe de yeni açılan Öz Diyarbakır sofrasında düzenlenen yemeğe, Mardin Memur Sen il Başkanı Mustafa AYDIN, Sağlık Sen Mardin Şube Başkanı Mustafa AKBAŞ,  Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT, Kızıltepe Temsilcisi Abdulkadir DİLEN, Eğitim Bir Sen  Kızıltepe Temsilcisi  Tarık YILMAZ , Kızıltepe Sosyal Güvenlik Müdürlüğü, Kızıltepe Vergi Müdürlüğü, Kızıltepe Mal Müdürlüğü, Kızıltepe Nüfus Müdürlüğü, Kızıltepe Adliyesi ve Kızıltepe Kaymakamlık çalışanlarından üye memurlar katıldı.

                     Yemekte konuşma yapan Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT  "Bu yemeği sendikamıza yeni katılan arkadaşlarımızın birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları maksadıyla düzenledik.
Sendikamız içinde bir bütünlük sağlamak, kaynaşmak, birlik ve beraberlik için düzenlemiş olduğumuz bu yemeğe teşriflerinden dolayı Mardin Memur Sen il Başkanı Mustafa AYDIN ve tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

                     Yemeğe katılan Kızıltepe Temsilcisi Abdulkadir DİLEN  ise, "Yapılan bu tür organizasyonlar üyelerin bir araya gelip kaynaştığı, sorunlarının masaya yatırıp çözüm yollarının arandığı, deneyimin paylaşıldığı ortamlardır. Bu tür organizasyonların devamını diliyoruz'' diye sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 14:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER