banner113

BİK’ten Yavuz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, geçtiğimiz günlerde Mardin İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzman Doktor Saffet Yavuz’u ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

BİK’ten Yavuz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık Bakanlığının yaptığı yeni düzenlemenin ardından Mardin İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzman Doktor Saffet Yavuz’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Yavuz’un yeni görevine başlaması nedeniyle Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi kendisini makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Basın ve sağlık çalışanlarının toplumda önemli bir yeri olduğunu kaydeden Günbegi, Mardin’in gün geçtikçe kabuğunu kıran örnek bir şehir olma yolunda ilerlediğini kaydederek, sağlık alanında yapılan yatırımlar ile büyük bir eksikliğin giderildiğini belirterek, sağlık alanında yapılan yatırımların kamuoyuna basın aracılığı ile aktarılarak vatandaşların yapılan hizmetlerden haberdar olması ve kolayca yararlanmasında etkin rol üstlendiğini söyledi.

BİK Mardin şube Müdürü Adnan Günbegi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten ve ziyaretten dolayı Günbegi’ye teşekkür eden Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, Mardin’de sağlık alanında yenilenme, doktor kadrosunu genişletmek ile vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti vermek istediklerini ifade ederek, “Her şeyin başı sağlık ve sağlıklı bir toplum üretebilir, çalışabilir ve mutludur. Sağlıklı bir gelecek için bizlerde sağlık konusunda kendi alanımızda halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette BİK müdürü Günbegi tarafından İl sağlık müdürü Yavuz’a günün anısına üzerinde ismi yazılı olan bir bakır işlemeli tabak hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 23:57

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER