banner113

AK Parti’den MHP Ve HÜDA PAR’a Ziyaret

AK Parti Mardin İl Teşkilatı’nın MHP ve HÜDA PAR Mardin İl Başkanlıkları’na ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti’den MHP Ve HÜDA PAR’a Ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “16 Nisan’da halkımızın önüne çıkacak olan referandum süreci ile ilgili çalışmaların sağlıklı yürümesi için ve seçim gününde oy kullanacak her vatandaşın iradesini demokratik, hür bir şekilde sandığa yansıtabilmesi adına herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirtti”.

AK Parti Mardin İl Teşkilatı’nın MHP ve HÜDA PAR Mardin İl Başkanlıkları’na gerçekleştirdikleri ziyarette, seçim çalışmalarında haktan yana koymuş oldukları tavırlarından dolayı MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz ve HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığı adına bizleri misafir eden Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Kılıç’a teşekkür eden AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Gönül ister ki tüm siyasi partiler aynı barışçıl ortamda seçime girsinler. Ülkenin bekası için hangi kurum, parti yada, STK, cemiyet olursa olsun kargaşa ortamıyla bir yere varılamayacağını bilsin. 16 Nisan’a yaklaştığımız bu günlerde ve ileriki zamanlarda seçim çalışmaları yüksek bir tempoda sürecek. Bu açıdan seçime girecek tüm partilerin sağduyuyu elden bırakmadan ülkemize ve Mardin’e yakışır bir tarzda çalışmalar gerçekleştirmeleri en büyük arzumuzdur”.

Dündar, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması ülkemizin akıbetini, geleceğini ortaya koyacak olan bir halk oylaması sürecidir. Bu süreçte herkesin doğru yerde yer alma konusunda hassas olması gerekmektedir.  Bu anlamda MHP ve HÜDA PAR Mardin Teşkilatlarına yaptığımız ziyaretlerde genel olarak tavırların ‘demokratik bir seçim süreci ve özgür bir halk oylaması’ şeklinde geçmesi gerektiğini istişare ettik. Bizler seçimlerin her zaman barışçıl ve demokratik bir zeminde yapılması taraftarıyız. Bu halk oylaması kampanyası döneminde ve seçim gününde halkımızın özgür bir şekilde iradesini sandığa yansıtması konusunda herkesin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Halkın iradesinin sandığa kendi iradesi şeklinde yansıması her şeyin üstünde geliyor.  AK Parti olarak bu konuda duruşumuz nettir”.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 00:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER