Eğitim-Bir-Sen'in Geleneksel Futbol Turnuvası Kupası Sahiplerini Buldu

Kızıltepe’de , Eğitim-Bir-Sen tarafından düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası , kıyasıya mücadeleler ve unutulmaz anlarla sona ererken, Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe Şube Başkanı Tarık YILMAZ, turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlandığını ve ödüllerin sahiplerini bulduğunu açıkladı.

Eğitim-Bir-Sen'in Geleneksel Futbol Turnuvası Kupası Sahiplerini Buldu


Kızıltepe’de , Eğitim-Bir-Sen  tarafından organize edilen, 32 takımın katılımı ile 20 Nisan 2024 tarihinde başlayan Okullar/Kurumlar Arası Futbol Turnuvası  Vatan İlk/Ortaokulu ile Turgut Özal İlk/Ortaokulu takımları arasında düzenlenen final müsabakasıyla sona erdi.

Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe Şube Başkanı Tarık YILMAZ ; " Futbol Turnuvamıza katılımın gittikçe ilginin arttığını ve bu tür etkinliklerin eğitim çalışanları için öneminin büyük, arkadaşlarımız arasında sevgi ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz turnuvaya öğretmen arkadaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Eğitim camiasını bir araya getiren bu turnuva, bir mumun diğer bir mumu tutuşturması gibi, bilgi ve tecrübe paylaşımı açısından da büyük bir fayda sağlamaktadır. Üyelerimizin hem fiziksel hem de sosyal aktivitelerle kendilerini ifade  etmelerine olanak tanıyoruz. Kaybedeninin olmadığı, kazananın dostluk, kardeşlik, kaynaşma, birlik ve beraberlik olduğu turnuvamıza katılım sağlayan tüm takımlara, maçlarımızı heyecanla takip eden taraftarlara, desteklerini esirgemeyen sponsorlarımız Barış Kırtasiye'ye, Aydoğdu Kırtasiye'ye, Karadeniz Kırtasiye ile Real Store'ye, halı sahanın kapılarını bizlere açan Şampiyon Halı Saha yönetimine ve çalışanlarına, maçları yöneten hakemlerimize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca final müsabakasında bizleri yanlız bırakmayan ilçemiz Kaymakamı sayın Abdullah ŞAHİN'e, Mardin Memur-Sen/Eğitim-Bir-Sen Başkanımız Abdulselam DEMİR'e, Mardin Eğitim Müfettişleri Başkanımız Süleyman AKIN'a, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir GÜMÜŞ'e, Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KAHRAMAN'a, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcı Mustafa DURSUN'a, Gençlik Merkezi müdürü Ali İmran TEKİN'e, okul ve kurum amirleri ile basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyoruz. Yaptığı sosyal etkinliklere bir yenisi daha ekleyen sendika yönetimimize de teşekkürlerimizi sunar, gelecek senelerde nice sosyal etkinlik ve projelerde birlikte olmayı diliyoruz”dedi.

Katılımcıların aileleri ile birlikte izledikleri final maçının ardından düzenlenen ödül töreni, turnuvaya ayrı bir renk kattı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER