banner113

Suriyeli Sporculardan MASİF’e teşekkür plaketi.

Kısa adı MASİF olan Mezopotamya Aile Sosyal İlişkiler Ve Kültür Federasyonu’na Suriyeli sporcular adına teşekkür plaketi verildi.

Suriyeli Sporculardan MASİF’e teşekkür plaketi.

Kızıltepe’de yaşayan Suriyeli sporcuları bir araya getirip turnuva düzenleyen ve çeşitli ödüllerle onları spora teşvik eden Kısa adı MASİF olan Mezopotamya Aile Sosyal İlişkiler Ve Kültür Federasyonu’na Suriyeli sporcular adına teşekkür plaketi verildi.

Suriyeli sporcuları temsilen Ammar Aydın tarafından MASİF başkanı İrfan Çetin ve Genel sekreter A. Nasır Aydın’a verilen teşekkür plaketi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çetin şunları söyledi:

"Mezopotamya Aile Sosyal İlişkiler Ve Kültür Federasyonu olarak Suriye’den geldikleri ilk günden şuana dek verdiğimiz desteğin yanında kardeşliğimizi kaynaştırmak ve sembol etmek için hazırlanan turnuvaların sonucunda Suriyeli kardeşlerimizi temsilen Ammar Aydın şahsıma ve genel sekreterimiz A.Nasır Aydın'a plaket takdim ettiler.

Suriyeli mülteci kardeşlerimizi spor boyutunun sistematik olarak geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğümüz desteğimiz devam edecektir.

Spor alanındaki faaliyetlerin hedefleri şunlardır: şiddet, ayrımcılık ve ırkçılıkla mücadele etmek,

Sporculara, sporun yanı sıra diğer alanlarda da kariyer olanağı (çift taraflı kariyer), sporun iyi yönetilmesine teşvik etmek,

Gönüllü aktiviteler ve spor etkinliklerine katılımın arttırılması, fırsat eşitliği ve beden eğitiminin önemi hakkında bilinçlendirmek ve spor yapma olanağını arttırmak,

Faaliyetleri ulusal, bölgesel ve yerel anlamda geliştirmek, yenilikçi uygulamalarla sonuçlandırmak, farkındalık yaratmaktır. Yönetim kurulu başkanı olduğum teşkilatım adına; katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Plaket töreninde Kızıltepe Fıratspor başkanı Sabahattin Derin'de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 13:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER