banner113

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçiminde Kavan Güven Tazeledi

Kızıltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2017 yılı mütevelli heyetine seçilecek STK temsilcisi için yapılan seçimi Menduh Kavan kazandı

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçiminde  Kavan Güven Tazeledi

Kızıltepe Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda yenilenen Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyeti STK temsilciliğine aday olan Kızıltepe Toplumsal bilinci geliştirme Dernek Başkanı Menduh Kavan ve Kızıltepe Güçlü Toplum Dernek başkanı Mehmet Yusuf Taşkın arasında yapılan seçimi Kavan kazandı.

Kayıtlı bulunan 31 Toplumsal dernekten 28 dernek başkanının oy kullandığı seçimlerde Kızıltepe Toplumsal bilinci geliştirme Dernek Başkanı Menduh Kavan 20 oy, Kızıltepe Güçlü Toplum Dernek başkanı Mehmet Yusuf Taşkın ise 8 oy aldı. Kapalı zarf usulü ile yapılan seçimleri halen bu görevi sürdürmekte olan Kavan kazandı.

Kızıltepe Güçlü Toplum Dernek başkanı Mehmet Yusuf Taşkın, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyetine seçilen Kovan’ı tebrik ederken seçimler dostluk havasında geçti.

 

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli heyetine seçilen Menduh Kovan, Vakfın 2017 yılı mütevelli heyetine seçilmesi nedeniyle MTDF üyelerine, dernek başkanlarına ve tüm katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi, “ Vakıfta yürüteceğim bu önemli görevde elimden geldiğince fakir fukaranın hakkını savunup onlara yardım etmeye gayret edeceğim.”

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 10:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER