banner113

Silahlı kavga güvenlik kamerasında, 13 kişi gözaltında

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavganın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıkarken olay ile ilgili 13 kişi gözaltına alındı

Silahlı kavga güvenlik kamerasında, 13 kişi gözaltında
 Kızıltepe ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralanmıştı. Edinilen bilgilere göre, Atatürk Mahallesi 867'nci sokakta, aralarında husumet bulunan akraba iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı kavga silahlı kavgaya dönüştü.

 

Kavgada, Mehmet K, Mahmut K, Vedat K ve Şeydavut K silahla, Halil K. İse araç çarpması sonucu yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Mehmet K, Mahmut K’nin ise Mardin Devlet  hastanesine sev edildiği öğrenildi.

 

Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kavga, bölgesindeki güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde, bir aracın grubun arasına dalıp 2 kişiye çarptığı, bir kişi pompalı tüfeği araçtakilere doğrultup ateş ederken araçtan inenlerin de şahsı silah ve sopayla kovaladığı görüntülerde yer aldı.

 

Olay ile ilgili polisin yaptığı tahkikat sonucu olay ile ilgili olarak H.K, M.K, A.K, V.K, E.K, Y.K, M.K, A.K, İ.K, S.K, Ü.K, F.K ve A.K 13 kişi gözaltına alındı. Olay ile ilgili yapılan aramalarda 2 adet pompalı tüfek 1 adet kalaşnikof otomatik tüfek 1 adet tabanca ele geçirilirken olayda kullanılan araçta yapılan incelemelerde 1 adet AK47 otomatik tüfek bulunduğu belirlendi.

 

Olayla ilgili Savcılık soruşturma başlatırken emniyetin tahkikatı devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2021, 11:41

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER