banner113

MGC Olağan Üstü Kongresini Gerçekleştirdi

MGC Yeni yönetim belirleme toplantısı esnasında Diyarbakır'da HDP Mitinginde patlama yaşandı

MGC  Olağan Üstü Kongresini  Gerçekleştirdi
Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti olağan üstü kongregerçekleştirdi . Kongrede büyük çapta kadro değişikliğine gidildi.MGC BaşkanıCemil Aydoğan tekrar başkanlığa seçilirken başkan yardımcılığına AdnanKoçhan sekleterliğe İslam AkışSaymanlığa İskender Ömer Aydoğan, Yönetim kurulu üyeliğine Mehmet Ali Demir,Salih Karaboğa ve Musa Kılıç seçildi.
DENETLEME KURULU Asil üyeliğine İsmail Aydoğan,Kasım Buğurucu ,Musa Aslan
YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE
Türkan Aydoğan , İbrahim Aydoğan ,İdris İbrahim Yusufoğlu ,Adil Tekin,Abdüselam Aydın seçildiler
Toplantı anında Diyarbakırda HDP’nin miting alanında yapılanpatlamalarla ilgili MGC Başkanı Cemil AYDOĞAN bir açıklama yaptı’ AYDOĞANkonuşmasında bu patlamadan karanlık bir suikast kokusu gelmektedir.Şuandapatlama ile ilgili elimizde net bir bilgi olmadığı için her hangi bir açıklamayapama şansımız mevcut değildir. Dedi AYDOĞAN bu patlama eğer Barış veDemokrasiyi sabote edecek bir saldırı ise bu saldırıyı en sert bir şekildenaletliyorum ve bu karanlık örgütleri yönlendiren siyasal kurumlarıdanaletliyorum ve bu kurumlar hem bu seçimde hem de tarih önünde kaybedecektir.Tarihteolduğu gibi bu karanlık düşünce sahiplerinin tarihin çöp tenekesine gireceğigünler uzak değildir.Ne pahasına olursa olsun bu Coğrafyada Barış ve Demokrasıgüçleri kazanacaktır.
Ayrıca AYDOĞAN MGCBaşkanı olarak Başta yaralılara geçmiş olsun dileğinede bulunuyor HDP Eş Genel Başkan Sayın Selahattin DemirtaşaKÜRDİSTAN ,TÜRKİYE halkları ve Tüm Barış ve Demokrasi güçlerine geçmiş olsundiyorum . açılamasında bulundu

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 23:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER