banner113

MGC Başkanı Aydoğan“Bu Siyasi Katliamı Lanetliyorum “

Ankara garında barış ve demokrasi mitingine yapılan kanlı saldırı türkiye halkları insan hakları barış ve demokrasi mücadelesine atılan bombalardır.

MGC Başkanı Aydoğan“Bu Siyasi Katliamı Lanetliyorum “
 Kızıltepe'de bulunan MGC(Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti )Başkanı Cemil Aydoğan Ankara'da yapılan bombalı saldırı ile ilgili  bir açıklama yaptı.

Açıklamasında;"Ankara garında barış ve demokrasi mitingine yapılan kanlı saldırı Türkiye halkları,insan hakları,barış ve demokrasi mücadelesine atılan bombalardır. Bu saldırı barış ve insan haklarını tahrip etmeye yönelik ülke içinde veya ülke dışında demokrasiye düşman karanlık bir proje tarafından hayata geçirilmiştir.Bu proje 1 Kasım seçimlerini sabote etmeye yönelik bir katliamdır. Bu pıroje sahipleri bu kanlı saldırılarla kaybetmeye mahkum olacaklar.Ve tüm dünyada örnekleri olduğu barış ve demokrasi cephesini zafere götürecektir.İnsanlık uğruna şehit olan insanların ailelerine baş sağlığı diliyorum.Allah rahmet etsin yaralılara da geçmiş olsun Allah şifa versin tüm ülkemizin başı sağolsun"dedi

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 12:57

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER