banner113

Köy Takımı Meşkok Spor, Futbol Sahası Hayallerini Kendileri Gerçekleştirdi

Mardin Kızıltepe ilçesinde Küçük Ayrık Köyü, köylerde eşi benzerine kolay kolay rastlanılmayan Futbol çim sahası yaptılar.

Köy Takımı Meşkok Spor, Futbol Sahası Hayallerini Kendileri Gerçekleştirdi

Mardin Kızıltepe ilçesinde Küçük Ayrık Köyü tarafından  çimle kaplı futbol sahası, özel müsabakaların yanında, bölgede bulunan köylülerin  ve  çocukların da uğrak yeri haline geldi. Boş vakitlerinde sahaya giren gençler ve çocuklar, gönüllerinde futbol oynamanın tadını çıkarıyor.

Kızıltepe ilçesinde Küçük Ayrık Köyü çim sahası çevre civar köylerinde  tesis ihtiyacını büyük ölçüde karşılıyor.Okul zamanları dışında boş vakitlerini burada geçiren gençler ve  çocuklar, çim sahada futbol oynamaktan büyük keyif alıyor. Daha önceleri kötü  zeminde futbol oynamak zorunda kaldıklarını hatırlatan gençler ve çocuklar, kendilerine bu imkanı tanıyan ve sahanın oluşmasında katkıları olan herkese  teşekkür ediyorlar.

 

 

Meşkok Spor, Takım oyuncularından İshak Uçar çim Futbol sahası hakkında şu açıklamalarda bulundu. Uçar ;”Geçen sezonda sahanın zeminindeki sert tabakasından dolayı maçlarda yaşanan sakatlıklar  ve top kontrollünün sıkıntı yarattığı gibi bu sezonda da aynısını yaşamamak için  zemindeki toprağı sürerek hafifletmek yeni tohumlara da zemin hazırlayarak yeni ve taze çıkacak çimlenmenin eşit  şekilde dağılımını sağladık. Sahamızın sulanması icin yağmurlama sistemini kulandık. Yağmurlama sistemi icin köyümüzde bulunan Çiftçimiz Meşkokspor forma sponsorluğunu üstlenen Rönesan Resim Kursu Sahibi Sedat VURAL’ın yardımlarıyla sahamızın toprak olan yolunun mıcır malzemesiyle doldurulup bu çalışmaların giderilmesinde Klüp Başkanımız Beytullah VURAL’in desteğiyle eksiksiz bir şekilde yeni sezona hazırlandık. Son olarak kuruyan ve yeni çıkan taze çimlenmeyle silindir ile sıkıştırma yaptık.Biz küçük Ayrık köyü (meşkokspor) olarak futbola doyumsuz 7’den 70 gece gündüz çalışarak en iyi emeklerimiz verip verdiğimiz emekleri de en iyi şekilde almaktır.Amaç olarak maçlarımızın dostluk,kardeşlik, sevgi ve saygı çerçevesinde geçmesi, misafir olarak gelen takımlara bütün izleyenlere köyümüzde futbol şöleni yaşatamak ve köyümüzü en iyi şekilde basarıya ulaştırmaktır”dedi.



 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2017, 10:30

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih Vural
Fatih Vural - 6 yıl Önce

Küçük ayrık köyü gençleri adina; saha yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

İshak uçar
İshak uçar - 6 yıl Önce

Teşekkürler MardinTime Gazetesi

Fatih Vural
Fatih Vural - 6 yıl Önce

küçük ayrık köyü gençleri adina;saha yapımında emeği geçen herkese sonsuz tesekurler

Hamza yiğit
Hamza yiğit - 6 yıl Önce

Bizleri bir kez daha gururlandırarak bambaşka bir heyecan yaşattınız.
Teşekkürler Mardintime Gazetesi

Mehmet vural
Mehmet vural - 6 yıl Önce

Teşekürler Mardin time gazetesi

SIRADAKİ HABER