banner113

Kızıltepe'de TIR Durağa daldı: Bir ölü, Bir Ağır Yaralı

Mardin Kızıltepe ilçesinde seyir halindeki TIR’ın yol kenarındaki otobüs durağına dalması sonucu yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Kızıltepe'de TIR Durağa daldı: Bir ölü, Bir Ağır Yaralı
 Kızıltepe ilçesinde yaşanan trafik kazası Kızıltepe – Mardin karayolunda meydana geldi. Seyir halindeki 63 AAE 342 plakalı TIR’ın yol kenarındaki otobüs durağına dalması sonucu durakta reklam panosu çalışması yürüten 2 işçiyi ezdi. Yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe – Mardin karayolu havalimanı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki 63 AAE 342 plakalı ismi öğrenilemeyen TIR sürücüsünün idireksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında bulunan trafik levhalarına sonrasın da yol kenarında bulunan otobüs durağına çarptı.

 

Durakta bulunan bir reklam firmasına ait personelleri yaşanan feci trafik kazasında TIR aracının altında kaldı. Kazada işçilerden Ferit Aslan olay yerinde hayatını kaybederken ismi öğrenilemeyen diğer işçi ise ağır yaralı olarak Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 15:46

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER