banner113

Kızıltepe'de Mutlu Kadınlar, Mutlu Aileler Projesi Hayata Geçti

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kızıltepe Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi “ Mutlu Kadınlar, Mutlu Aileler” Projesi kapsamında engelli ve eşini kaybeden Kızıltepeli kadınlara özel hediyeler hazırladı.

Kızıltepe'de Mutlu Kadınlar, Mutlu Aileler Projesi Hayata Geçti
 

Mutlu Kadınlar, Mutlu Aileler Projesi" ile yola çıkan Kızıltepe Belediyesi ve Kızıltepe Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, kadınlara özel birbirinden güzel ürünlerin içerdiği bir hediye paketi oluşturdu. Hediye paketleri, Kızıltepe Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’ın Eşi Dilek Çam ve belediye ekipleri tarafından kadınlarımıza evlerinde sürpriz yapılarak verildi. Hediye paketi içerisinde kadınlara özel birbirinden güzel hediyeler yer alıyor.

Hediyeleri alan kadınlar kendilerini düşünüp hediye paketi oluşturan Çam’a teşekkürlerini iletti. İlk defa düşünülüp böyle bir hediye aldıklarını söyleyen kadınların mutluluğu gözlerinden okundu.

Kadın nazlıdır, kadın saklıdır, kadın ulaşılması zor olandır. Kadın gizlidir, kadın beklenendir ve bütün kadınlar bu yüzden özeldir diyen Bayan Çam: “Siz değerli özel kadınlarımızın güzelliğine güzellik katmak için "Mutlu Kadınlar, Mutlu Aileler Projesi" kapsamında sizlere birbirinden güzel yeni yıl hediyeleri hazırladık. Yeni yılda sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2021, 15:00

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER