banner113

Kızıltepe'de İpekyolu PTT şubesi hizmete girdi

Mardin Kızıltepe ilçesinde PTT önlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla İpekyolu üzerinde 2. PTT Şubesi hizmete girdi.

Kızıltepe'de İpekyolu PTT şubesi hizmete girdi
 Nüfus sayısı ile Türkiye’de birçok il nüfusundan daha büyük Kızıltepe ilçesinde verilen PTT hizmetlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla Sanayii Mahallesi İpekyolu üzerinde açılan 3. PTT şubesi bugün itibari ile hizmet vermeye başladı.

 

PTT Şubesinin hizmete girmesi İlçe Kaymakamı / Belediye başkan vekili Hüseyin Çam, PTT Mardin il müdürü Abdulkadir Karaboğa ile birlikte şubeyi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaymakam/Belediye başkan vekili Çam, Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulmasının sağlanma açısından şube sayısının artmasının önemine dikkat çekerek bu bölgede yaşayan vatandaşların merkez şube veya çarşı şubesine gitmesine gerek kalmadan işlemlerini burada yapabilme imkanına kavuşmasının diğer şubelerdeki yoğunluğu azaltacağını söyledi.

 

Eski hastane caddesinde bulunan Kızıltepe PTT Merkez Müdürlüğü ne bağlı şube ile Yeni Mahallede bulunan Çarşı şubenin ardından tarihi ipek yolu üzerinde İpekyolu PTT şubesi adıyla hizmet verecek olan 3. şube ile ilgili olarak PTT Mardin il müdürü Abdulkadir Karaboğa, vatandaşların diğer şubelerde olduğu gibi yeni açılan şubede de tüm işlemlerini gerçekleştirebileceğini belirtti.

 

İl müdürü Karaboğa, İpekyolu PTT şubesinde hafta içi  08:30--12:30/13:30--17:00 saatleri arasında 2 personel ile PTT’nin temel hizmetleri olan Mektup ve posta gönderimi, tebligat, telgraf, havale, hesap, efektif işlemler, fatura,vergi ve ceza ödemeleri, HGS işlemleri, maaş ve yardım ödemeleri, yurtiçi ve yurt dışı kargo işlemleri pek çok önemli hizmetlerin verileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2021, 16:19

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER