banner113

Kızıltepe'de Huzur Sokağı Halkın Hizmetinde

Cumhuriyet meydanında başlatılan çalışma ile huzur sokağı adı verilen renkli masa, sandalyeleri ve şemsiyeleri ile sokak halkın ilgi odağı oldu.

Kızıltepe'de Huzur Sokağı Halkın Hizmetinde

Kızıltepe Belediyesi tarafından vatandaşların dinlenebileceği huzurlu bir alan oluşturmak amacıyla Cumhuriyet Meydanına çıkan bir sokak Huzur Sokağı’na dönüştürüldü. Yapımı kısa zamanda tamamlanan Huzur Sokağı vatandaşların hizmetine açıldı.

Son olarak Cumhuriyet Meydanı’na yaptığı Huzur Sokağıyla dikkatleri üzerine çeken Kızıltepe Belediyesi çalışmalarına hızla devam edeceklerini ve yaptıkları her çalışmayla vatandaşların takdirini toplamaya devam ettikleri açıklandı.

Halkın hizmetine açılan Huzur Sokağı Alanına vatandaşların oturması için ahşap banklar ile yere sabitlenmiş masa ve sandalyelerle donatıldı. Çeşitli renklere boyanan Masa ve sandalyelerle uyumlu olarak sokak renkli şemsiyelerle bambaşka bir görünüme kavuşturuldu. Sokağa sanatsal çalışmalar yapılarak, ardından nazar boncuklu desenle boyandı.  Alana ahşap saksılarda Ağaç ve çiçekler ile çevre temizliği için çöp kutuları yerleştirilirdi.

 

Vatandaşların sohbet edebileceği aynı zamanda kendilerini rahat ve huzurlu hissettiği Huzur Sokağı vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 17:46

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER