banner113

Kızıltepe'de 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Başlıyor

15 Temmuz Hain darbe girişiminin 3. Yıldönümü nedeniyle düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Pazar ve Pazartesi düzenlenecek çeşitli proğramlar ile kutlanacak.

Kızıltepe'de 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Başlıyor

14-16 Temmuz tarihleri arasında bütün kamu Kurum ve Kuruluşlarının Türk Bayrakları ile donatılması ile başlayacak etkinlikler, 15 Temmuz da düzenlenecek etkinlikler ile kutlamalara devam edilecek.

Kızıltepe Kaymakamlığına vekalet eden Nusaybin Kaymakamı Mehmet Balıkçılar imzası ile yayınlanan kutlama proğramının şu şekilde olması bekleniyor;

15 Temmuz 2019 Pazartesi günü 09.00-09.30 saatleri arasında Garnizon Komutanlığı Selen Kışlası Şehitlik anıtının ziyaret edilmesi ve Şehit mezarlarına karanfil bırakılması, Saat 10.00' da Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu Resim ve Fotoğraflarla 15 Temmuz sergisi, Saat 12:30.da Merkez Camiinde şehitlerin ruhu için Mevlid-i Şerifler okunması, okunan Hatm-i Şeriflerin duasının yapılması. Saat 14.30 da ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kızıltepe Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonuda 15 Temmuz Sinevizyon Gösterimi yapılacak. Halkın duygu ve düşüncelerini paylaşması amacıyla alana 15 Temmuz Anı Defterinin konulacak.

 

15 Temmuz Pazartesi günü yapılan gündüz etkinliklerinin ardından akşam Saat 20:00 İle 00.13 Arasında Cumhuriyet Meydanında icra Edilecek Demokrasi Nöbetindeki Programı ile kutlamalara devam edilecek. Alanda buluna vatandaşlara Türk Kızılayı tarafından su, kahve ve çorba ikramının yapılacağı etkinlikler Dua ile Açılış ile başlayacak. Çeşitli etkinlik ve konuşmacıların yer alacağı proğramda Sinevizyon gösterisi de yer alacak. Saat 00:013-te ise tüm Camilerde Sala Okunmasının ardından proğram sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 22:54

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER