banner113

Kızıltepe Kaymakamlığı Halkıyla Kaynaşıyor

Kızıltepe Kaymakamlığı ile Halk Kaynaşmasının ilk Adımı Atıldı

Kızıltepe Kaymakamlığı Halkıyla  Kaynaşıyor
Kızıltepe Kaymakamlığı, vatandaşların sorunlarına anında çözüm üretmek İçin Salı günleri düzenlenecek Halk Gününün ilki gerçekleşti.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in başkanlığında her hafta Salı günleri yapılacak olan Halk Günü toplantılarının ilki Bugün yapıldı. Halk günü toplantılarında vatandaşlar sorun ve sıkıntılarını birinci elden muhataplarına iletme imkânı bulacaklar. Vatandaşların sorunlarını dinleyecek olan Komisyon sorunlara anında çözüm bulmayı hedefleyecek.


Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, başkanlığında Salı günleri yapılacak ve kamu kurum müdürlerinin de katılacağı halk günü toplantılarının ilki Hükümet Konağında İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş başkanlığında yapılan toplantıya Malmüdürü Cevahir Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emin Korhan katıldı.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen ilçe Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş; “Halk Gününde vatandaşlarımızın genel sorun, şikayet, istek ve ihtiyaçlarının tespit edilerek, fakir ve yardıma muhtaç olan kişilerin taleplerinin değerlendirilmeye alınacağını ayrıca sorunların giderilmesine öncelik verileceğini” dile getiren Ermiş, İlk günden beri yaptığımız gibi; Vatandaşların ayağına gitmeye devam edeceğiz, ancak olur ya bizim ulaşamadıklarımız olursa düzenleyeceğimiz 'Halk Günlerinde rahat bir ortamda arkadaşlarımızla birlikte vatandaşları dinleme imkanı bulacağız.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 22:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER