Kızıltepe Belediyesi Tarafından Leyla Nine’nin Evi Onarıldı

Kızıltepe Belediyesi tarafından İpek Mahallesi’nde oturan ve evi yanan Leyla Nine’nin evi onarıldı.

Kızıltepe Belediyesi Tarafından Leyla Nine’nin Evi Onarıldı

Elektrik kontağından dolayı evinde yangın çıkan bir oğlu engelli olan Leyla Nine, evinin onarılması için yetkililerden yardım talebinde bulundu. Leyla Nine’nin yardım talebini duyan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ kendisini yalnız bırakmadı.

ODABAŞ’ın verdiği talimatlar doğrultusunda Leyla Nine’nin evi kısa zamanda onarıldı. Yanan evin tüm eksikliklerinin tamamlandığını ve kısa bir sürede oturulur hale getirildiğini ifade eden ODABAŞ: “Devletimiz vatandaşlarımıza yardımcı olmak için var. Belediye olarak bu anlayışla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın duası bizler için yeterli. İpek Mahallesinde bulunan Leyla Ninemizin evini onardık. Evinde ailesiyle birlikte sağlıklı huzurlu bir şekilde yaşamasını temenni ediyorum. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” dedi.

Evinin onarılmasıyla yeni bir hayata başladığını dile getiren Leyla Nine Kızıltepe Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Evim yandığı için çok üzülüyordum çünkü eski haline getirecek gücüm de yoktu. Beni yeni bir eve kavuşturan belediyemize tekrardan teşekkür ediyorum ve belediyemize daima dua ediyorum. Evimi bambaşka bir hale getirdiler." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 12:23

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER