banner113

Çocuklar hayallerini çizdi Movapark gerçeğe dönüştürecek!

Hayalinde çizdiği oyuncağın hayalini movapark gerçekleştirip çocuklara hediye ediyor.

Çocuklar hayallerini çizdi Movapark gerçeğe dönüştürecek!

Movapark AVM tarafından bu yıl 2.sini düzenlediği Hayallerindeki çizimleri gerçeğe dönüştürme projenin atölye çalışmaları 4-6 yaş grubu çocuklarla 11-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirirdi. Hayallerindeki çizimleri gerçeğe dönüştürme şansını yakalayan minikler oyuncaklarına 23 Aralık 2017’de kavuşacak.

Mardin’in prestij projesi Movapark AVM’nin sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ettiğini belirten yönetim, “ Açıldığı günden itibaren hizmet verdiği bölgeyi çözüme ulaştıran çalışmalar yürüten alışveriş merkezimiz, 2016 yılında 1.sini gerçekleştirdiği “Hayalindeki Oyuncağı Çiz”  projesinin ikincisi için çalışmalarını tamamladı.Aralık 2016 yılında hayallerdeki oyuncaklar resm edilmiş ve oyuncaklara dönüştürülmüştü.” Açıklamasına yer vererek bu yıl ikincisi düzenlenen proje ile ilgili olarak da şu bilgilere yer verildi.

“Bu yıl 2.sini düzenlediğimiz projenin atölye çalışmaları 4-6 yaş grubu çocuklarla 11 Kasım 2017’de saat 14.00’te başladı. Atölyenin 2.ayağı 18 Kasım 2017’de devam etti. Hayallerindeki çizimleri gerçeğe dönüştürme şansını yakalamak isteyen minik misafirlerimiz oyuncaklarına 23 Aralık 2017’de kavuşacak. Kızıltepe Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi’nin yapacağı oyuncaklar ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gülüşlerine ışık olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Movapark AVM birbirinden güzel etkinlik ve aktiviteleriyle bir kez daha bölgede tek olduğunu kanıtladı!”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 23:57

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER