AK. Partinin Önemli İsimlerinden Recep Yıldırım MTDF’ yi Ziyaret Etti.

AK. Partinin önemli isimlerinden Recep Yıldırım Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)yi ziyaret etti.

AK. Partinin Önemli İsimlerinden Recep Yıldırım MTDF’ yi Ziyaret Etti.

Üç dönem Sakarya Akyazı Belediye başkanlığı 22, 23 dönem milletvekilliği yapan ve Ak. Parti genel merkezin birçok kademelerinde, önemli görevlerde bulunan Recep Yıldırım  “Mardin’e gerçekleştirdiği Özel ziyaretler çerçevesinde beraberindeki heyetle birlikte merkezi Kızıltepe Hububat Ticaret merkezinde bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) yi ziyaret etti.

 

Federasyon genel başkanı Mehmet Şerif Öter ile bir süre karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişinde bulunan Yıldırım ve beraberindeki heyet Gaziantep’e gitmek üzere buradan ayrılırken, gösterdiği sıcak ilgi, alaka ve misafirperverlik için MTDF. Genel başkanı Mehmet Şerif Öter’ e teşekkür etti.

 

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan (MTDF) genel başkanı Mehmet Şerif Öter  “Sayın Recep Yıldırım iki saate yakın kaldığı Federasyon merkezimizde sivil toplum çalışmalarımız ve Mardin ilimizin sosyoekonomik konuları ile alakalı kendilerine detaylı bilgi sunduk.

 

Öter” Sayın Recep Yıldırım AK. Partinin önde gelen önemli ve değerli şahsiyetlerindendir, siyasette ağırlığı olan bir isimdir. Federasyonumuza yaptıkları ziyaret bizi onurlandırmıştır. 60 Dernek bileşenimiz adına kendilerine teşekkür ederiz. “Dedi

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, 14:25

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER