AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Hububat Merkezini Ziyaret Etti.

AK Parti seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Konya milletvekili Ahmet Sorgun Kızıltepe Hububat Ticaret merkezine özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Sorgun Hububat Merkezini Ziyaret Etti.

Temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen  AK.Parti Konya milletvekili ve seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Ahmet Sorgun beraberinde Kızıltepe eski ilçe Başkanı Cengiz Demirkaya ,önceki dönem yerel seçimde Ak.Parti Kızıltepe Belediye Başkan adayı Cibrail Dinler ile birlikte geldikleri Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezine  Hububat Ticaret merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireci esnaflar tarafından karşılandı. Yaklaşık iki saat Hububat ticaret merkezinde incelemede bulunan konuk genel başkan yardımcısı Ahmet Sorgun  Hububat merkezi hakkında ve yeni hasad  sezonu ve bölgesel konularla ilgili  Hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter tarafından bilgi sunuldu.

Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat ticaret merkezini ve Mardin’in ikinci büyük camisini  birlik,beraberlik ve dayanışma ile hayata geçiren zahireci esnafları kutlayan  Ak.Parti genel başkan yardımcısı Ahmet Sorgun yaklaşmakta olan 2017 yılı yeni hasad sezonun başta çiftçiler olmak üzere herkes için hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Kızıltepe zahireciler derneği ve hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet şerif Öter  “ Sayın genel başkan yardımcımızın ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun  etmiştir.Tarımsal alanda yaşanan bazı sorun ve talepleri ilettik. Çünkü sayın genel başkan yardımcımız Türkiye’nin tahıl ambarı olarak bilinen Konya ilimizdendir. Bu nedenle kendilerine aktardığımız sorunların başında tarımsal konular oldu. “Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 21:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER