banner113

Öğretmen Mehmet Gökdemir,Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerindeki Çocuklara Gönüllü Müzik Ziyafeti Veriyor

Yıllardır ekibiyle birlikte okulları ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini dolaşarak, burada eğitim gören çocuklara müzik yaparak, şarkı söyleyerek ve şiir okuyarak onların hayatlarına dokunmaya çalışıyor.

Öğretmen Mehmet Gökdemir,Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerindeki Çocuklara Gönüllü Müzik  Ziyafeti Veriyor

Özel Mardin OSB Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Öğretmenlerinden Mehmet Gökdemir, yıllardır okul okul dolaşarak, burada eğitim gören çocuklara müzik yapıyor, şarkı söylüyor ve şiir okuyarak onların hayatlarına dokunmaya çalışıyor. 

Bu güne kadar binlerce öğrenciye ulaşarak, enstrüman ve müziğide sevdirmeye çalışan Mehmet Gökdemir, 2023 2024 eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu günlerde çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söylüyor.

Kendi okulu olan Özel Mardin OSB Bilim Teknik ve İnovasyon Kolejinde bulunan öğrencileri de ihmal etmediğini belirten Gökdemir,  "Okulumda bulunan öğrencilerim başta olmak üzere tüm öğrencileri müzikle, enstrümanla ve şiirle tanıştırmak istiyorum.  Gönüllülük esasına dayalı olarak yaptığım bu çalışmada çoğu zaman şiir okuyor, şarkı söylüyor ve müzik yapıyorum. Bu durum öğrencilerin çok hoşuna gidiyor. Öğrencilerimden oluşturduğum gurupla birlikte okulları dolaşarak, öğrencilerin sanat dolu bir zaman geçirmelerini sağlıyorum. Bunları yaparken büyük bir keyif alıyorum." dedi.

2023 - 2024 eğitim öğretim döneminde de etkinliklere devam edeceğini ifade eden sanat dostu Mehmet Gökdemir, "Sanat atölyesinde eğittiğim öğrencilerimle birlikte bu eğitim ve öğretim döneminde de etkinliklerimize devam etmeyi planlıyoruz. Özellikle hafta sonları bir günümüzü ayırarak okulları dolaşıp çocuklarla buluşmayı hedefliyoruz. Bu konuda bana desteklerini esirgemeyen başta İl Milli Eğitim Müdürüme, eğitim camiasına okul idaresine ve bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER