banner113

Kenan Kösen Anadolu Lisesi Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Mardin Kızıltepeli iş adamı İbrahim Kösen babası, Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen adına yaptırdığı Kenan Kösen Anadolu Lisesi Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne törenle teslim edildi.

Kenan Kösen Anadolu Lisesi Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Kızıltepeli hayır sever iş adamı İbrahim Kösen Kızıltepe’de eğitim camiasına verdiği desteklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz sene Kösen, doğup büyüdüğü Kızıltepe ilçesinin Yarımca Mahallesi'nde anaokulu, ilk ve ortaokuldan oluşan 10 derslikli Emin –Türkan Kösen adına okul yaptırmıştı. Genç iş adamı Kösen şimdi de Kızıltepe Sanayi Mahallesinde  babası, Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen adına Kenan Kösen Anadolu Lisesini  yaptı. 24 derslikli okul Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne törenle teslim edildi. Lisenin anahtarını Dekinsan Genel Müdürü İbrahim Satı Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan’a teslim etti.

Kösen ailesini  Kızıltepe ilçesine kazandırdığı lisenin anahtar teslim töreninde konuşan Satı, “Lisemiz Türkiye’mize ve Kızıltepe’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Anahtarı teslim alan Mehmet Aslan Kösen ailesinin Kızıltepe ilçesine kazandırdığı okul için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Aslan, “Eğitim ve öğretime gösterdikleri desteklerinden dolayı Kenan Bey’i tebrik ediyorum.  Hepinizin huzurunda Milli Eğitim camiası olarak kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah başka iş adamlarımıza da örnek olur. Bu okul diğer iş adamlarımızın yardım etmesine bir ön ayak olur inşallah.  Hepinizin huzurunda Kösen ailesine tekrar teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” diye konuştu.

Öte yandan hayırsever iş adamı Kösen geçtiğimiz günler de de Kızıltepe İlçe Otogarında yapımına devam edilen 3 bin kişilik Protokol Camisinin ise yıl sonunda ibadete açılacağını ifade etmişti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 15:31

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER