banner113

“BİTMEYEN DERSİMİZ TEMİZLİK” Projesi Mezopotamya İlkokulunda Startı Verildi

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “BİTMEYEN DERSİMİZ TEMİZLİK” adlı Proje Mezopotamya İlkokulu tarafından başlatıldı.

“BİTMEYEN DERSİMİZ TEMİZLİK”  Projesi Mezopotamya İlkokulunda Startı Verildi
Mezopotamya İlkokulu Temizlik Kampanyasına Belediye Eşbaşkanı İsmail Ası İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç Belediye Temizlik İşleri Müdürü, Park Bahçe Müdürü, Mezopotamya Okul Müdürü ve Öğretmenleri, Öğrenciler ve Belediye Temizlik İşleri Personelleri katıldı.
        Temizlik konusunda Belediye Eşbaşkanı İsmail Ası şu ifadelere yer verdi. "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Mezopotamya İlkokulundan startı verilen “BİTMEYEN DERSİMİZ TEMİZLİK” kampanyası bizleri onurlandırdı. Umarım geleceğimizin nesilleri olan çocuklarımızın daha temiz bir çevre edinebilmesi adına yapılan temizlik kampanyası bununla sınırlı kalmayıp ilçemizin tüm okullarında gerçekleştirilir. Belediye olarak temizlik kampanyaları için eldiven, maske ve çöp poşetleri vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ayrıca tüm halkımızın mümkün derecede evlerinin önünü temiz tutmaları ve çöplerini çöp konteynırlarına bırakmaları ilçemizin temizliği açısından büyük önem arz etmektedir" dedi.
Belediye Eşbaşkanı İsmail Ası kampanyada emeği geçen Mezopotamya Okul Müdürü Ahmet Biricik' e temizlik kampanyasını organize eden öğretmenler Bradost Selki' ye ve Roza Alduçluoğlu' na teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 05:34

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER