banner113

TRAFİK KAZASINDA YARALANAN 2 ÇOCUK BABASI 8 GÜN SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ.

Özel bir şirkete Güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk babası 50 yaşındaki Mehmet Tahir Benk adlı şahıs kaldırıldığı Şişli Kolan Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

TRAFİK KAZASINDA YARALANAN 2 ÇOCUK BABASI 8 GÜN SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ.
5 Haziran 2017 Pazartesi  günü  özel bir şirkete Güvenlik görevlisi olarak çalıştığı işyerine  sabah saat: 06'26 sularında  giderken   plakası beli olmayan bir taksinin çarpması sonucu ağır yaralanan Güvenlik görevlisi 2 çocuk  babası 50  yaşındaki Mehmet  Tahir Benk adlı şahıs kaldırıldığı Şişli Kolan Hastanesi'nin  yoğun bakım ünitesinde  yapılan tüm müdahalelere rağmen 8.günde sabah saat:06'26 sularında yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre;İkitelli Küçükcekmece' ye bağlı olimpiyat stadı civarındaki Atatürk bulvarında Kayaşehir istikametindeki  yolda yürüdüğü esnada M.G. yönetimindeki aracın  çarpması sonucu çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılmış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirerek,memleketi Mardin'in Derik İlçesi Cevizpınar Mahallesindeki aile mezarlığı olan Hıran mezarlığında defnedildi.
Olayı şokunu üzerinde atamayan eşi Medine Benk "Benim eşimin ölümüne yol açan o sürücü gerekli cezayı almasını istiyoruz.2 çocuğumla ortada kaldım.Adalete güveniyorum,eşimin ölümüne neden olan kişiye en ağır cezayı verilmesini istiyorum.2 Çocuğum yetim kaldı

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 13:46

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER