Kızıltepe Spor Lisesi Kadın Hentbol Takımı İlk Maçından Galip Ayrıldı

SPOR

Hentbol Türkiye Kadınlar 1 Ligi'nde Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Gaziantep Oğuzeli Spor Kulübü Kadın hentbol takımını 30-24 sonuçla yenerek sezona galibiyetle başladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu 2021-2022 sezonu bu hafta oynanan maçlarla başladı. Hentbol Türkiye Kadınlar 1 Ligi A grubunda mücadele eden Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı sezonun ilk maçında konuk ettiği Gaziantep Oğuzeli Spor Kulübü Kadın Hentbol takımını 30 -24 yenerek sezona kendi saha ve seyircisi önünde galibiyetle başladı. Maçın ilk devresi de 13-10 ev sahibi Kızıltepe’nin lehine sonuçlandı.

Kızıltepe Atatürk Spor Salonunda oynanan ve Saha Hakemliklerini Galip Uzun - Abdurrahman Sefa Doğan’ın yaptığı maçta Kızıltepe Spor lisesi oyuncusu Kıymet Coşgun 14 gol ile takımına katkı sunarken onu 7 gol ile Ruken Arı takip ederken rakip takımda Tuğçe Avcı 10 gol ile takımına katkı sundu. Kızıltepeli hentbolcu Coşgun attığı 14 gol ile gol krallığında haftayı 14 gol ile kapatan 3 sporcu içerisinde yer aldı.

Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı sezonun ikinci maçını 17. Ekim 2021 tarihinde Mersin B.B. Kadın hentbol takımı ile karşılaşacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.