Kaymakam Çam kan bağışında bulundu

KIZILTEPE

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu. Kampanyada bir ünite kan veren vatandaşlar adına 1 de fidan dikilecek.



Türk Kızılay’ının ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanında düzenlediği ve 3 gün devam edecek kan bağışı kampanyasına ilçe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam’da kan bağışına destek verdi. Kızılay Kızıltepe temsilcisi Mehmet Timurağaoğlu tarafından karşılanan Çam’a İlçe Müftüsü Masum Taşçı, İlçe emniyet müdür vekili ve ilçe Jandarma komutanı eşlik ederek kan bağışında bulundular.
Kızılay’ın kan bağışı TIR’ına gelen Kaymakam/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam ve beraberindekiler, kayıt işlemlerinin ve tetkiklerin ardından Kan bağışında buluna Çam, Vatandaşları kan bağışına davet ederek, “Sağlıklı insanların kan vererek ihtiyacı olan insanlara ulaştırmaları çok ulvi görev. Bir kişinin vereceği kan 3 insana şifa oluyor. Bunun için bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Hedefimizi 3 günün sonunda ilçemizde 400 ünite kan Kızılay’a ulaştırmak. Bundan sonrada bu tür çalışmalar devam edecek. Vatandaşlarımızı kan vermeye, yeni canlara vesile olmaya davet ediyorum.” Dedi.
Türk Kızılay Kızıltepe Derneği başkanı Mehmet Timurağaoğlu ise, ”Kaymakamımız da bugün gelerek kan verdi. İnşallah örnek bir çalışma yapacağız. Bu topladığımız bir ünite kan 3 hayatı kurtaracaktır. Onların adına da bir fidan dikeceğiz” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.