Minik Enes, 23 Nisan’da İlçe Milli Egitim Müdürü Oldu

EĞİTİM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda . Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ’ı makaminda ziyaret eden Anafartalar İlkokulu ögrencilerinden Enes Ceylan, kisa sürede de olsa İlçe Milli Egitim Müdürlügü koltuguna oturmanin heyecani ve mutlulugunu yasadi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün protokol üyeleri makamları çocuklara devretti. Anafartalar İlkokulu ögrencilerinden Enes Ceylan’a

makamını devreden AZ “Şu andan itibaren Millî Eğitim Müdürü sensin.Ne gibi çalışmalar yapmak istersin ” dedi.

 

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ’ın makamına oturan Enes Ceylan okul bahçe duvarı ve konferans salonuna bakım yapılmasını istedi. Ayrıca Okullarda sınavlara hazırlık amaçlı kursların ve sportif ve kültürel faaliyetlerin daha çok yaygın hale getirilmesi için çalışmalar yapılmasının talimatını verdi.

 

Ziyaret esnasında Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birimlerini gezen minik Enes birimlerin işleyişi hakkında bilgi aldı.

 

Kısa bir süre İlçe Milli Egitim Müdürlügü koltugunu minik Enes’e devreden Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ, “Çocuklarımız bizlerin umut ısıgıdır. Milli birlik ve beraberlik içinde yürüyecek olan çocuklarımız ülkemizin aydınlık gelecegidir. Onlar için ne kadar çalışsak azdır. Çocuklarımıza çok güvenmemiz ve onlar için çok çalısmamız gerekir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm milletimize kutlu olsun” dedi.

 

Ziyaret sonunda minik Enes’e çesitli hediyeler veren Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ, minik Enes’i öperek ugurladı.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.