banner113

YEŞİLLİ BELEDİYESİNDEN BÜYÜK FEDAKARLIK

Yeşilli Belediyesi,Darbe akşamının yaşandığı 15 Temmuz'dan itibaren tüm araç ve personeliyle darbeye karşı dik durmaya devam ediyor.

YEŞİLLİ BELEDİYESİNDEN BÜYÜK FEDAKARLIK

Darbe akşamının yaşandığı 15 Temmuz'dan itibaren tüm araç ve personeliyle darbeye karşı dik duran Yeşilli Belediyesi, AK Parti İl Binası önünde nöbet tutan vatandaşlara ulaşım hizmeti ve çorba ikramlarında bulunurken, nöbet alanının tüm temizliğini de üstlenerek üstüne düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. 15 Temmuz'da halkın iradesine ve Demokrasisine darbe yapmak isteyen postmodernlere karşı ülkemiz vatandaşıyla, kurumuyla, bazı belediyeleriyle yediden yetmişe herkesin dik ve cesaretli duruşu sayesinde darbe girişimini bertaraf etmişti. Darbe sürecinin yaşandığı bu süreçte en büyük yükü taşıyan kurumlardan biride AK Parti Yeşilli Belediyesi oldu. Araç ve personeliyle nöbet alanında yapmış olduğu hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. 
"Ülkemizi bir kaos ortamına sokmak isteyenlere karşı milletimizle beraber tek vücut olduk. Mesele vatan savunması olunca canımız dahil her şeyimizi ortaya koyarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine günlerdir vatandaşlarımızla beraber büyük bir sabırla demokrasi Nöbetini tutmak için sokaklardayız. Bizlerde Yeşilli Belediyesi olarak her gün vatandaşlarımızın nöbet alanına ulaşımlarını sağlamanın yanında sabaha kadar nöbet tutarak büyük fedakarlıklar yapan halkımıza  çorba ikramında bulunuyoruz. Sabah saatlerinde de ekiplerimizle beraber tüm nöbet alanını temizleyerek eski haline getiriyoruz. Darbeye karşı dik duran halkımıza ne yapsak azdır. Darbe teşebbüsünü sokaklara çıkarak, tankların önüne atlayarak durduran bu aziz milletimizin yeri her zaman başımızın tacıdır".

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'e yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, " Büyük bir özveriyle eksiklerimizi gideren, ulaşım, çorba ve temizlik hizmetlerini gururunu yaşıyoruz. Yeşilli Belediyesi büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek her gün ekipmanlarıyla beraber nöbet alanına gelerek cesaretimize cesaret katıyor".

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 22:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER