Çankırı'dan Yeşilli Belediyesine Teşekkür Ziyareti

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin’de tutulan Milli İrade Nöbetine verdiği aktif destek ve yaptığı lojistik katkılardan dolayı AK Parti Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’i makamında ziyaret etti.

 Çankırı'dan Yeşilli Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Yeşilli Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, darbeye karşı gösterdikleri net duruş ve verdikleri önemli lojistik destekle Milli İrade Nöbeti süresince milletin hizmetinde olan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ile himayesinde çalışan belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Mardin’de Milli irade ve Demokrasi Nöbetinin tutulduğu Vali Mustafa Yaman Caddesi’nin, Artuklu Belediyesi’nin mücavir alanının içerisinde bulunuyor olmasına karşın alanın her türlü temizlik ve lojistik ihtiyacının Yeşilli Belediyesi tarafından karşılandığına vurgu yapan Milletvekili Çankırı, “15 Temmuz Darbe ve İhanet Kalkışması anından Mardin’de Demokrasi ve Milli İrade Nöbetinin tutulduğu Vali Mustafa Yaman Caddesinin mücavir alanının dışında kalıyor olmasına karşın Yeşilli Belediye’miz Hayrettin Demir başkanımızın şahsında bütün personeli ile birlikte adeta bir seferberlik ruhuyla vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda nöbet tutmalarını sağlamak için gayret içerisinde olduklarına memnuniyetle şahit olduk. Vatandaşlarımıza her akşam sıcak çorba ikramında bulunan ve belediyeye ait araç parkıyla alanı adeta bir üs haline getiren Yeşilli Belediyesi’ne memnuniyetimizin bir nişanesi olarak ellerimizdeki çiçeklerle geldik. Bu vesileyle de  Hayrettin Demir başkanımızın şahsında emeği geçen belediye çalışanlarımıza ve Yeşilli halkına minnet ve şükranlarımızı sunmak üzere geldik.” diye konuştu.

Milletvekili Çankırı ve beraberindekilerin yaptığı teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise, Belediyelerin millete hizmet eden kurumlar olmanın yanında aynı zamanda hizmet arzında bulunmakla mükellef oldukları toplumun duygu, düşünce ve değer yargılarına da katkıda bulunacak sosyal hizmetlerde de bulunma gibi bir yükümlülüklerinin olduğunu hatırlattı.

Başkan Demir, “Yeşilli Belediyesi ve Yeşilli halkı olarak, 15 Temmuz Darbe kalkışmasının ardından darbeye karşı en net duruşunu ortaya koyan kurumlardan biri olmanın gönül huzuru içerisindeyiz. Yeşilli halkından aldığımız güç ve destekle Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize ve parlamenter sistemimizin şahsında milletimize yapılan alçakça ihanetine, darbe kalkışmasına karşı milletimizin alanlarda tuttuğu Milli İradeye Sahip Çıkma Nöbetlerine destekte bulunmuş olmanın onurunu yaşıyoruz. Rabbim; demokrasi tarihimize kara bir leke olarak düşecek böylesi kara gün ve geceleri bizlere bir daha yaşatmasın. Bu vesileyle; bu ihanet kalkışmasında şehadet şerbetini içen şehitlerimize rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın Yeşilli Belediyesi’ne yaptığı teşekkür ziyaretine, 22. Dönem Mardin Bağımsız Milletvekili olan babası İşadamı Süleyman Bölünmez, AK Parti 22. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri ile diğer yetkililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 00:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER