banner113

Movapark Online Satranç Turnuvası Başlıyor!

Movapark Alışveriş ve Yaşam merkezi’nin birbirinden eğlenceli etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Movapark Online Satranç Turnuvası Başlıyor!

Gelenekselleşen ve heyacanlandıran yarışmalarımız artık digital platforma taşındı. Avm açılışımızdan bu yana düzenlediğimiz satranç turnuvamızın altıncısını online platformda gerçekleştiriyoruz.

 

 6. Geleneksel Satranç Turnuvası ile onlineda ter dökecek sporcular için heyecan 14 Ağustos 2020 saat 20.00 da başlıyor.

 

  Bölgenin en çok takip edilen alışveriş merkezi Movapark AVM’de heyecan bitmiyor. Sosyal medya hesaplarına eğlenceli aktivitelerini taşıyan alışveriş merkezimizi büyük küçük herkes takip ediyor. Yaptığı yarışma ve eğlenceli etkinlikler ile Mardin’in odak noktası olarak anılan Movapark AVM, Online Satranç Turnuvası 14-15 Ağustos tarihlerinde Movapark AVM Youtube kanalında canlı yayınlanacak. Satranç severleri chess.com sayfası üzerinden ağırlayacak turnuva kıyasıya mücadele edecek sporcuları bekliyor.

 

 Movapark AVM, Mardin Satranç İl Temsilciliği ve Mardin Gençlik Spor il Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen turnuva 7-12 Yaş, 13-18 yaş 18 yaş ve üzeri genel olarak toplamda 3  kategoride gerçekleşiyor. Dereceye giren yarışmacılar sürpriz hediyeler ile ödüllendirilecektir. Başvuru ve detaylı bilgi  www.mardin.tsf.org.tr  ve www.movapark.com.tr sayfasında.

 

 

    

     Online rekabetin olduğu turnuvaya tüm satranç severleri bekliyoruz.

   

        

   Etkinlikleri www.movapark.com.tr sitesinden görebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020, 18:24

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER