Şube Müdüründen Kolay ve Zevkli Matematik Kitabı

Karaman Milli Eğitim Şube Müdürü Necmeddin Acat ÖSYM sorularıyla özdeş “Pusulalı-Kolay Matematik Soru Bankası” isimli kitabı okurlarıyla buluştu.

Şube Müdüründen Kolay ve Zevkli Matematik Kitabı
 Matematik alanındaki başarısı ile birçok gence umut olan ve matematiği sevdiren Acat, yeni yazdığı ÖSYM sorularıyla özdeş “Pusulalı-Kolay Matematik Soru Bankası” isimli kitabı yayınlandı.Şube Müdürü Acat’ın matematik soru bankası, üniversite sınavının ikinci basamak konularını içerirken, öğrencilere Matematik 2’nin ne denli kolay ve zevkli olduğunu ispatlayacak nitelikte. Birçok insanın nefret ettiği matematik, Acat’ın yazdığı kitaplar ile insanları olumlu düşüncelere sevk ediyor.


NECMEDDİN ACAT KİMDİR? 1976 Mardin ili Kızıltepe ilçesinde doğdu. İlkokulu Kocalar İlkokulunda, Ortaokulu Kızıltepe Merkez Ortaokulunda ve Liseyi Hatay Payas Lisesinde okudu. Lisans Eğitimini sırasıyla; Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü, Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari ve Siyasi Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü bitirdi.2001 yılında Nusaybin Lisesinde(Nusaybin Emire Gözü Anadolu Lisesinde)Matematik Öğretmeni olarak göreve başladı.2005 yılında Kızıltepe Lisesinde(Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesinde) ve 2011 yılında Mardin Artuklu Mardin Lisesinde(Aziz Sancar Anadolu Lisesinde)Matematik Öğretmeni olarak çalıştı. 2013 yılında Okay Yaşar Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.16/04/2014 MEB Atama Kararnamesiyle Şube Müdürü Olarak atandı. Sırasıyla 25/04/2014 tarihinde Mardin Mazıdağı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü,07/12/2016 tarihinde Mardin Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevlerinde bulundu. Matematik alanındaki yayınlanmış Eserleri;10.Sınıf Konu Anlatımlı 550 sayfalık Matematik Kitabı, YKS(2.Oturum) Hazırlık Konu Anlatımlı En Kolay Matematik Kitabı, Polinomlar Fasikülü, Çarpanlara Ayırma Fasikülü, İkinci Dereceden Denklemler Fasikülü, İkinci Dereceden Eşitsizlikler Fasikülü, İkinci Dereceden Fonksiyonlar(Parabol) Fasikülü, Trigonometri Fasikülü, Permütasyon Fasikülü, Kombinasyon Fasikülü, Binom Fasikülü ve Olasılık Fasikülü bulunmaktadır. 2013 yılından beri Talim Terbiye Kurulu Başkanlığında Kitap İncleme(Panelist) görevini sürdürmektedir. 25/07/2017 Tarihinde Karaman İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve üç çocuk babasıdır.







Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 00:18

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER