Miroğlu, Ak Parti MKYK’ye Seçildi

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongres'nde 50 kişilik MKYK yönetimi belli oldu.

Miroğlu, Ak Parti MKYK’ye Seçildi

Büyük kongrede AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, AK Parti'nin yeni seçilen 50 kişilik MKYK yönetimi arasında yer aldı.

AK Parti 25 ve 26. Dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, MKYK'daki yeni görevine seçilmesini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı

Miroğlu, MKYK’ye seçilmesi nedeniyle kendisine görev veren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle, partimizin 6. Olağan Kongresi’nde MKYK üyeliği görevine seçilmiş bulunmaktayım. Sayın Genel Başkanımıza bu kutsal göreve şahsımı layık gördüğü için hem kendi adıma hem halkım adına teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Miroğlu ayrıca “Ve beni bu kutlu yolda asla yalnız bırakmayan, isimlerini tek tek burada sayamayacağım ama gönlümüzün hep bir attığı Mardinli dostlara ve hemşehrilerime sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Reisimiz, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile durmak yok yola devam.” Paylaşımına da yer verdi.

 

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongres'nde 50 kişilik MKYK yönetimi belli olmasının ardından AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda görev dağılımı yapıldı.

Buna göre, Genel Başkanvekilliğine Numan Kurtulmuş ve Parti Sözcülüğüne Ömer Çelik getirilirken, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Sekreteri ise Fatih Şahin oldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 12:27

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER