Mardin’den Rize’ye uzanan Sevgi Bağı

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği yaptığı organizasyonla Mardin’den Rize’ye gelen taraftarlar aileleriyle birlikte gönül bağı turu düzenledi.

Rize ve Mardin valiliklerinin yanı sıra,Çaykur Rizespor kulübü  yönetim kurulunun destek verdiği ‘sevgi bağı’ projesi daha şimdiden meyvelerini vermeye, sevgisini hissettirmeye başladı.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar,Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberindeki gençlerden oluşan halk oyunları ekibi Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rizeli Gazeteciler Muhammet Delal ile İlyas gür  ile birlikte Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret eden ekibi Başkan Metin makamında ağırlayarak bir süre sohbette bulundu.

 Karşılıklı açıklamaların yapıldığı Ziyarette Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; Rizespor’umuza destek amaçlı Mardin’den gelen ve aslen Mardin’li olan taraftar grubuna bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mardin ile Rize arasında gönül köprüsünü Ovit Tüneli ile oluşturduğumuzu düşünüyorum. Tünelin faaliyete geçmesiyle karşılıklı ulaşımın özellikle kış aylarında daha kolaylaşması bizleri memnun edicidir. Her iki ilin dostluğunun ileriki yıllarda daha da pekiştirilerek devam etmesini temenni ediyorum” dedi.


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sonu Mardin’den gelen heyet arasında bulunan Halk Oyunları ekibi Rize Belediyesi hizmet binasında kısa bir gösteri düzenleyerek yörelerinin oyunlarını sergilediler.

Halk oyunları ekibinin gösterileri Belediye Başkanı Rahmi Metin ve diğer izleyiciler tarafından alkış aldı

 
Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar, Kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten ötürü memnun kaldıklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Rahmi Metin’e yeni görevinde başarılar dileyerek kendilerini Mardin’e beklediklerini ifade etti.

Daha sonra Çaykur Rizespor kulübü tesislerini ziyaret ederek antrenman öncesi futbolculara moral verdi. Rizeli taraftarlar halaya girerek Mardinli taraftarlarımızla kolkola oynadı.
 

 Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği yarın da Göztepe müsabakasında takımı desteklemek için tribünde yerlerini alacaklar.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2019, 23:19

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER