Mardin Umut Kervanı’ndan Paylaşmanın Tam Zamanı Çağrısı

Mardin Umut Kervanı, hayırseverlere ve iş adamlarına yardım çağrısında bulunarak iyilik hareketine destek vermelerini talep etti.

Mardin Umut Kervanı’ndan Paylaşmanın Tam Zamanı Çağrısı

Gerek sahadaki çalışmalarında gerek basında sık sık gördüğümüz Mardin Umut Kervanı, hızla yayılıp milletimizi, insanımızı ve memleketimizi de zor duruma koyan yeni korona virüs hastalığının oluşturduğu sosyal ve ekonomik travmanın önüne geçmek için zenginlere, iş adamlarına ve hayırseverlere hayat birlikte güzel Mardin için paylaşmanın tam zamanı sloganıyla yardım çağrısında bulunarak bir iyilik hareketinin startını verdiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan, Mardin Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Hadi ÇAKAR şunları söyledi “ bildiğiniz üzere Mardin Umut Kervanı olarak kurulduğumuz günden bu güne en aktif şekilde yetimlere ve muhtaçlara ulaşmaya çalıştık. Hayırseverlerin sadaka, infak, bağış ve zekatlarını yetim ve muhtaçlara ulaştırdık. Salgın yeni korona virüsü nedeniyle millet olarak memleket olarak zor bir imtihandan geçiyoruz. Bu zor günleri yardımlaşma ve dayanışmayla daha kolay geçirebiliriz. İçinde bulunduğumuz üç ayların hürmetine ve gelen ramazan ayı hürmetine milletimizin bu zor günlerinde herkesin üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmesi şarttır. Biz daha önce olduğu gibi bu gün de yarın da yetim ve muhtaçların yanında olmaya devam edeceğiz. Bunun için hayat birlikte güzel şiarıyla paylaşmanın tam zamanı diyoruz.”

Dedikten sonra ÇAKAR, hayırseverlere, halka ve mülk sahiplerine de şu çağrılarda bulundu.

“ Bu vesileyle birincisi hayırseverleri, iş adamlarını, belayı sadaka ile def etmek isteyenleri yetim, muhtaç, 65 yaş üstü evinden çıkamayan ve işsiz kalanlar için bu  yardım çağrımıza karşılık vermeye ve paylaşmaya çağırıyoruz. İkincisi halkımızı evinde kalmaya devam etmesini istiyoruz. Üçüncüsü ev ve iş yeri sahiplerini bu zor günlerde kira almamaya davet ediyoruz. Defaaten belirtelim ki hayat birlikte güzel, paylaşmanın tam zamanıdır, zenginler, iş adamları, maaşı kesintiye uğramamış olanlar üç aylar hayır, hasenat ve iyilik için fırsattır.”

ÇAKAR, “Gelin siz de Mardin Umut Kervanı aracılığıyla bu zor günde İyilik hareketine destek olup milletimizin yanında olun. Gıda paketi, hijyen paketi gibi ayni yardımlarınız ve sadaka, infak, bağış, zekat gibi nakdi yardımlarınız için İrtibat numaramız 05519460778, Rabbim yardım çağrımıza, evde kalma çağrımıza ve kira almama çağrımıza kulak veren siz kardeşlerimizden razı olsun” Diyerek sözlerini bitirdi.

#HayatBirlikteGüzel #PaylaşmanınTamZamanı #MardindeİyilikHareketi

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 01:11

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER