Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği; “ Geçmiş Olsun Rize “

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar ve ilçedeki sivil toplum örgütleri Rize’de yaşanan sel felaketi sonrası bir açıklama metni paylaştı.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği; “  Geçmiş Olsun Rize “
Karadeniz bölgemizde etkisini gösteren ve özelikle  Rize’de sel felaketine neden olan yoğun yağış sonrasında Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar ve ilçedeki sivil toplum örgütleri geçmiş olsun mesajı yayınladılar.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar ve ilçedeki sivil toplum örgütleri yayınladığı mesajda, felaket için Rize halkına geçmiş olsun dileklerini ilettiği mesajında, " Rize yalnız değilsin" dedi.
Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar " Rize’de yoğun yağışlar sonrası meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, afetten etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kayıp vatandaşlarımızın bir an önce sağ salim bulunmasını temenni ediyoruz. Millet olarak STK’lar olarak Rizemizin yanındayız. Geçmiş olsun Rize" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, 13:13

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER