Gazetecilerden Kızıltepe Kaymakamına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Mardin’de görev yapan gazeteciler, yeni göreve başlayan Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerden Kızıltepe Kaymakamına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdür Adnan Günbegi, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı A. Kadir Üründü, İlke Haber Ajansı Mardin Bölge Koordinatörü M. Salih Keskin, ilde bulunan bazı gazetecilerle beraber yeni göreve başlayan Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Gazetecileri makamında kabul eden Güldoğan, ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti. Gazeteciler ise yeni görevlerinde Kaymakam Güldoğan’a başarılar diledi.
Kızıltepe gibi potansiyeli yüksek olan bir ilçede görev yapmanın kendisi için bir şeref olduğunu kaydeden Kaymakam Güldoğan şunları söyledi; “Yaklaşık 2 yıl Mardin Vali Yardımcılığı görevinde bulundum. Tabi orada edindiğim tecrübeleri Kızıltepe Kaymakamlığı’nda kullanmayı düşünüyorum. Uluslararası tarihi İpekyolu’nun kenarında, tarım potansiyeli hayli yüksek, ekonomisi ve sanayisi hızla gelişen Kızıltepe’nin turizmden hak ettiği payı alamaması kabul edilebilir bir durum değildir. İlk olarak ilçenin envanterini çıkartıp ilçenin tarihi zenginliğini ön plana çıkartarak turizmde hak ettiği payı almasını sağlayacağız. İlçemizin nüfus yoğunluğu ortada, birçok sorunun var olduğunun farkındayım, ama bunları çözmek için gayret sarf edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum.”
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. (Mehmet Aslan – İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 14:13

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER