Erdoğan: Öldürülen bebeklerin balinalar kadar haber değeri yok

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, uluslararası medyayı eleştirerek 'Gazze'de alçakça öldürülen bebeklerin, balinalar kadar bile haber değeri yok' dedi.

Erdoğan: Öldürülen bebeklerin balinalar kadar haber değeri yok
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Mardin'de Karayolları Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından ana başlıklar şöyle:

O ÇOCUKLARIN BALİNALAR KADAR DEĞERİ YOK

İnanın Filistinlilerin, uluslararası medyanın çoğunda fok balıkları kadar bile değeri yok. Gazze'de alçakça öldürülen bebeklerin, balinalar kadar bile haber değeri yok. Taksim'de vandallar şiddet eylemleri yaparken uluslararası medya oraya toplanıp saatlerce canlı yayın yapıyordu. Ukrayna'da, Mısır'da gençlerin ülkelerini tahrip eden eylemleri saatlerce günlerce yayınlanıyordu. Taksim'de polisimiz gaz, su kullandı diye Avrupa Birliği, Avrupa ülkeleri, batılı ülkeler bize demokrasi dersi vermeye yelteniyordu. Biber gazı içi ayağa kalkan o demokratlar nerede Polis su kullandı diye özgürlükten bahsedenler nerede?

KİMSE BİZE ANTİSEMİTİS DİYEMEZ

Ak Parti iktidarı olarak herkese her etnik kuruma hakkını teslim eden biz olduk. İşte Mardin'de Morgabriel kilisesini hakedenlere teslim ettik. Kimse bize antisemitis diyemez. Kendini bitirir.

BUNLARIN DIŞ POLİTİKADAN HABERİ YOK

Bizim Gazze konusunda takındığımız tavır CHP, MHP, HDP gibi partileri rahatsız ediyor. Bizim Gazze için yaptıklarımız kadarını da Türkmenlere yapıyoruz. Bilmiyorlar ki bunlar konuştukça ordaki Türkmenlerin durumu riske giriyor. Bunların dış politikadan haberleri yok.

http://www.hurhaber.com/

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 21:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER