Diyarbakır Bingöl yolunda kaza: 2 otobüs 1 lpg tankeri...

Son Dakika ! Diyarbakır Bingöl Yolunda LPG Yüklü Tanker Patladı 80'den fazla yaralı Var !

Diyarbakır Bingöl yolunda kaza: 2 otobüs 1 lpg tankeri...
Son Dakika ! Diyarbakır Bingöl Yolunda Lpg Yüklü Tanker Patladı 80'den fazla yaralı var. Ayrıntıları Hürhaber olarak takip ediyoruz. İşte Diyarbakır Bingöl yolunda yaşanan kazayla ilgili ayrıntılar:

Diyarbakır Bingöl karayolunda, Lice ilçesi Tuzla köyü yakınlarında akaryakıt tankeri patladı. Devrilerek patlayan tankere çarpan iki otobüs alev aldı. ilk bilgilere göre 80'in üzerinde yaralı var denilse de ölülerin de olduğu iddia ediliyor. Bölgeden ayrıntılar ilk kez ve sıcağı sıcağına Hürhaber'de olmaya devam edecek.



AA muhabirinin edindiği ilk bilgiler göre, henüz plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenmeyen LPG yüklü tanker, Diyarbakır-Bingöl karayolunun 90'ncı kilometresinde devrildi. Alev alan tankerin patlaması sonucu yoldan geçen iki yolcu otobüsü ile bazı araçlardaki 80 kadar kişi yaralandı. Olay yerine yaralıları hastaneye taşımak üzere bir helikopter ile Diyarbakır ve Lice'den çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılar, Lice Devlet Hastanesi ile Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

http://www.hurhaber.com/

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 10:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER