banner113

“Başlarına bir hal gelirse sorumlusu Bahçeli'dir“

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bahçeli'yi ağır sözlerle eleştirdi.

“Başlarına bir hal gelirse sorumlusu Bahçeli'dir“
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ''Akil insanlardan birinin başına bir hal gelirse sorumlusu Devlet Bahçeli'dir'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa'da, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı 8. Bölge Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İzmir'deki konuşmasını eleştirdi.

''Burada ilan ediyorum. Bu akil insanlardan birinin başına bir hal gelirse sorumlusu Devlet Bahçeli'dir'' diyen Şahin, şöyle devam etti:

''Dün militanlarına İzmir'de akil insanları hedef göstermiştir. Diyecek ki şimdi (hayır efendim biz onları kastetmedik). Neyi kastettiniz, kimi vuracaksınız, kimi öldüreceksiniz? Kürt vatandaşları mı? Bölüneceğini zannettiğiniz ama bu ülkeye en az bizler kadar bağlı, bu ülkenin birliğinden, bütünlüğünden yana olan Kürt vatandaşlarımıza mı bu tehdidiniz? Yine (hayır terör örgütüne) diyecekler. Terör örgütü mensuplarıyla mücadele edecek devletin kendisidir. Güvenlik güçleri var, polisimiz, jandarmamız var. Bu zamana kadar terörle mücadeleyi onlar yaptı.

www.habername.com

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2013, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER